Bingo spill: Spill regler og fakta

I mange år har Bingo vært populært å spille i ulike Bingohaller, men den senere tiden har vi sett at Bingo på nett har blitt den nye trenden. Her møtes unge spillere for å konkurrere om å være den første til å rope "BINGO", mens man spent følger med på hvilke baller og tall som trekkes ut av tombolaen.

Bingo er et forholdsvis enkelt spill, som ikke krever noen ferdigheter for å spilles. Det baserer seg utelukkende på flaks, noe som gjør at spillet passer for både barn, ungdommer, voksne og godt voksne. Å spille Bingo på nett kan dessuten sørge for å gi ganske så fete gevinster, noe du kan lese mer om i vår Bingo guide. Det hadde vel ikke gjort noe å vunnet et par tusenlapper på Bingo?

Bingo spill tips:

Vær forberedt. Ta med en tape eller en limstift. Glatte bingo kort kan være en stor plage når du prøver å konsentrere deg om kortene dine. En rull med teip eller en limstift skal løse det.

Ignorer tallene på venstre side av plassen. Ved å lese tallene på kortet bakover, kan du spare litt tid. For eksempel, hvis den anropte nummeret er B-12, skann den høyre side av B-kolonnen for to-tallet. Når du ser den, et kjapt blikk til venstre for 1 tallet.

Markere tom rom. Dersom du har problemer med å skille ut tallene, kan du være greit å krysse ut tom rommene på brettet ditt.

Spill få brett. For uerfarne spillere kan det være greit å begynne med få brett, man er mer konsentrert med bare for eksempel 2 brett. Prøv deg fram.

Sørg for at du ordner opp en feil. For eksempel du krysser ut G 56 i stedet for 57. Bruk en annen farge til å dekke det med.

Morsomme bingo spill fakta: bingo historie

Bingo er et morsomt spill, for gamle og unge. Det har eksistert siden 1500-tallet, da det begynte som et italiensk spill som fortsatt blir spilt i dag. Gjennom årene har spillet utviklet seg fra å bli kalt 'beano' til sin mer populære navnet i dag. Nedenfor er noen av de mest populære morsomme fakta om bingo.

Spillet ble opprinnelig kjent som "beano" i USA, og ble omdøpt til 'bingo' når en altfor entusiastisk spiller ble så overveldet av hans potensielle seier at han ropte "bingo" i stedet for "Beano.

Navnet "Beano" kom fra det faktum at spillet ble tidligere gjort ved å dekke tallene med bønner.

Bingo ble opprinnelig brukt av tyskerne som en måte å lære barn tall og historie.

Amerikanerne bruker 90 millioner $ på bingobonger alene per uke.

Bingo spilleavhengige er kjent for å være overtroisk. De har hellig stoler, hellig penner, lykketall og selvsagt hellig truser.

For å holde uflaksen i sjakk, overtroiske spillere går rundt stolene sine tre ganger før de setter deg.